Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna ett meddelande efter pipet

Jag sov ut idag och tog min medicin för sent
Klockan var 15:00 och jag orkade inte vara trött
Jag skulle städa min lägenhet,
mitt kök speglar mina tankar
Jag skulle ta mig ner till stan,
vi skulle dricka kaffe innan mötet
Som jag lovat mig själv att dyka upp till

Det är för varmt i vardagsrummet
Jag har inte kollat om solen är framme idag
Persiennerna ger mig trygghet
De säger att jag inte behöver
Möta
Världen

En vit vägg börjar skifta i gult och rött
när man har stirrat tillräckligt länge
Jag kanske borde duscha
Men jag vet inte varför

Jag vill så gärna dricka kaffe med dig
Men det är något fel på mig
Och mina ben är inte starka nog
För att bära mitt huvud




Fri vers av sextonförevigt
Läst 198 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-07-14 16:38



Bookmark and Share


  Drömfångare
Ditt sätt att skriva faller mig precis i smaken, vilket häftig poet du är :)
2014-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt