Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: Koltrasthona


Haiku ~ Koltrasten [Turdus merula]

~*~

Skuttar skrattandes
sneglar in genom rutan
flyger från gräset

15 Jul 2014

L Patrik W Johansson

 

Haiku ~ Koltrast (2010) 

Tretton Sätt att Betrakta en Koltrast (W.Stevens)




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-16 18:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man undrar vad de tänker när de sneglar på oss...trevlig haiku...
2014-07-17

  Bibbi VIP
Tack för detta!

Jag älskar koltrasten...
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP