Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mord på öppen gata


ständigt vädjande

till sitt goda jag

föll han

med en duns

i marken


kransen från vännerna
var en hälsning
från evigheten




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2014-07-20 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST