Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I värmen vill jag ändå andas

När våra varma tungor
möts och våra kön
stöts mot
varandra mjukt och
hårt på samma gång
kan jag be dig ta i
så hårt du kan
utan att känna
den minsta skam




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 367 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-07-23 15:14



Bookmark and Share


  agneta pichler
kort dikt
med erotisk framtoning
men jag gillar denna skarpt
2014-07-30

  Teresia Ridell
Enkelt, sensuellt, läckert !
2014-07-30

  Connie
Sensuellt och hett, gillas!
2014-07-23

    ej medlem längre

Erotiskt vackra rader ...
2014-07-23

  Magnus 7.0
hett hett hett, gillar!
2014-07-23

    ej medlem längre
sensuell värme..
2014-07-23

  Lars Hedlin
Wow! Gillas mycket! "APPLÅD"
2014-07-23
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten