Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
26.07.2014 Lördag. Längtan och drömmar driver oss vidare.


Livets fotavtryck

I livets fotavtryck reser sig kärleken
för att välkomna alla vilsna och betryckta
som vadar i sorgens svarta hav.

Ingen ser dig gråta dina kval
och någon tänker alltid på dig.
Vi somnar in - till trygghetens andetag -
och naglar fast vårt kors i vänskapen
till stormarna och blixtarna.

Där i dunklet, ser jag ditt hjärtas sång
alldeles intill mitt.
Äntligen är det spännande att leva.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-27 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP