Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuggor




Jag känner doften
ljuset finns kvar inom mig
en spegel
en spegelbild
men det finns skuggor
skuggor som fladdrar i ljuset

det skimrande
klara vattnet
älven
solnedgångens rosa himmel
oändligt
så förunderligt
sorg och lycka
på samma gång
tårar och glädje

ljuset?
skuggorna?
längtan?

skuggorna fladdrar över älvens yta

överväldigas av en känsla

något om det som varit
och det som skall komma.




Fri vers (Fri form) av Peter Boström
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-27 19:12



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket vackra bilder
du frammanar.
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström