Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nynna

Solnedgång och aftonsång
i bakhuvudet nynnar tankarna iväg
i en välkänd vals
och tankebäcken mynnar ut i en flaskhals som jag sett förut
Jag går i cirklar, cirklar går runt mig i en karusell
rund karamell, söta spiraler av socker i vitt och rosa
Mitt val, mina val, alla mina val leder mot samma vattenpöl
i hösten, sommarn, vintern, våren, dagen, natten. En egen göl
med näckros och slända
Vad kan hända där
I min egen sång




Fri vers av lizhy
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-27 23:21



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
låter fredat
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

lizhy
lizhy