Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

språkbruk

 

 



orden

släntrar sina egna banor

besvärar oss inte

besvarar

aldrig våra vågor

medan

längtan tar sig fram

som slingor i det blå

tar mig med

invävd i ett slag

på en kavaj

och gör mitt hjärta till en drake

så där ovanifrån

för en stund

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-28 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt vackert med hjärtat som blir en drake!
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg