Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria Natasja II


Maria Natasja

Dina ord lämnar oss
för ett ögonblick..

Du försvinner och tavlan blir plötsligt obetydlig,
ointressant

inramad av en längtan
som väntar på dina vitala färger.

Maria

jag vill stjäla ditt röda språk
som rinner i dina ådror

och bita din nacke

för att läsa dina känslor!

Jag vill vara det som du lutar dig emot
då du tänker,

då du söker dina svar..




Fri vers av Oscar E Quinn
Läst 454 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-28 18:20



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Wohoooow!
Men så fint du skriver till mig käre Oscar. Tack så hemskt mycket...Jag har inte återhämtat mig än, och orden ligger solstingsmatta på vardagsrumsgolvet o flämtar. Men jag lovar...ska skriva igen så fort jag kan.
Tack för oerhört vackra meningar tillägnat mig.

Många kramar.
2014-07-29

  Angel of love
Väldigt vacker hyllning!
2014-07-28

  Federico Romano
Fint namn med romantik, bra längtan att uppnå vill jag säga..
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Oscar E Quinn
Oscar E Quinn