Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En övergiven dikt


Jag försöker att se
bakom det visuella..

Där ingenting existerar förutom du,

där jag anstränger mig

som en övergiven kruka
som vill vara jorden till din hud

där vi blir ett

oberörda,
som ett nyfött barn,

och stigen i ett konstverk
leder till den mogna frukten
i dina läppar.




Fri vers av Oscar E Quinn
Läst 363 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-07 12:15



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt naket och vackert skrivet.
2014-11-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Som alltid vackert i bilder som känns komna från sydliga länder.
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Oscar E Quinn
Oscar E Quinn