Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svinet från Gävle


NÄR MAN HATAR JULEN..


Rasisten bor med en apa
och dem äter med händerna
som två jävla kommunister.




Fri vers av Oscar E Quinn
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-10 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar E Quinn
Oscar E Quinn