Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apelsinblommans oskuldsfulla tårar


Jag känner doften
av hennes närvaro,
apelsinblommans oskuldsfulla tårar..

en underton av hennes läppar.

Månljuset faller
som en näsduk över röda rosor
då jag närmar mig

och med mina enkla händer
så når jag essensen
av hennes midja.




Fri vers av Oscar E Quinn
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-09 03:56



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat, min vän!
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Oscar E Quinn
Oscar E Quinn