Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bunden till dina läppar


Jag är kraftlös inför
morgondagen

Smaken av vårt öde
lockar inga bin
och vår kärlek vissnar
bland tårar

Jag sträcker på mig mot himmeln
o försöker att nå dig
förgäves

tiden blundar inför mig
och jag känner hur dina läppar
inte längre är i symbios med
mina

Så.. Älskade!
Hur ska jag leva utan din vind

Hur ska jag klara av att andas
när mina lungor inte känner
smaken av dina andetag

Älskade! Hur..











Fri vers av Oscar E Quinn
Läst 335 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-06 17:23



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Berörande vackert
2015-01-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Känslorna skriver berörande ord i din fina dikt!
2014-12-07

  Mirreh VIP
Fantastico!

2014-12-06

  Connie
Stark som sjutton!
2014-12-06

    ej medlem längre
Så jävla snyggt skrivet.
2014-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Oscar E Quinn
Oscar E Quinn