Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt sätt att älska


Under kvällens vingar
så finner jag friden,

jag blir formbar
vid dina rörelser

formbar vid det nakna i ditt språk

Jag blir fridlyst i dina händer
då du smeker det transparenta,

mitt sätt att älska,

mitt sätt..

som föds i din tystnad


din puls











Fri vers av Oscar E Quinn
Läst 402 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-12-05 19:42



Bookmark and Share


  DominiQueen
Gud sååå vackert...
2016-01-13

    Lars Gullberg



Sådan stillhet

sådant lugn

allt stannar till

Applåder Enrico

Lars/Flygplatsen




2014-12-07

    ej medlem längre
Härligt mjukt !!!
2014-12-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar känslosam kärleksdikt!
2014-12-05

  Angel of love
Ditt sätt att älska är vackert.
2014-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Oscar E Quinn
Oscar E Quinn