Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken vid dina fötter


Ingen kan avkänna spåren
som brukar leda mig till dig

Ingen kan förstå
hur mina händer kan läsa dig,
då din känsla behöver mig

Ingen kan se hur mitt hjärta
smälter och faller
som droppar vid din mun

Allt är du!
Din tydliga skönhet som gör mig svag..

Det vitala som återföds intill din hud.







Fri vers av Oscar E Quinn
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-06 15:04



Bookmark and Share


  Mirreh VIP
Underbart sätt att förmedla kärlek.
2014-11-26

  L.byström
Vackert!
2014-11-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilka underbara kärleksdikter du skriver, min vän!
2014-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Oscar E Quinn
Oscar E Quinn