Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människans existens på jorden är en blodig historia.


VI DÖR OCH VI RUTTNAR


Vi dör
och vi ruttnar.

Våra synder blir uppätna av maskar..

och en sista bön förtvinar

i en saga

som heter religion.






Fri vers av Oscar E Quinn
Läst 387 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-08 21:24



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Smack ! där satt den som en smäck på den nyfödde.
2014-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Text som sjunker in och ligger kvar en stund!
2014-11-09

  Oscar E Quinn
Sant! ;)
2014-11-09

    ej medlem längre
Haha ja visst finns "det" kvar ;) och allt liv blev till energi som inte längre stör ;)
2014-11-08

  Oscar E Quinn
Universum har en existens som klarar sig fint utan mänskligheten. Det kan aldrig bli tomt.
2014-11-08

    ej medlem längre
Människan skapar och människan förgör,
både sig själv och sin gud,
kvar står universum tomt, hur vi än gör.
2014-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Oscar E Quinn
Oscar E Quinn