Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man älskar till döds


Från jordens innersta kön
föds min styrka!

Min kraft att älska dig!

Solnedgången vilar sin tystnad
vid dina bröst

och du räcker mig din hand
för att älska min smärta..

Dimman tynger mig,

Jag faller på knä för dina höfter
och begraver min evighet i ditt hjärta,

i din nöd, din lust.








Fri vers av Oscar E Quinn
Läst 371 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-11-12 19:03



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ljuvligt
2016-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Text som sjunker in och ligger kvar en stund!
2014-11-12

  Angel of love
Otroligt vackert.
2014-11-12

  Frostflinga
OJ!!!!! Grym...
2014-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Oscar E Quinn
Oscar E Quinn