Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korpens dröm

En död korp liggandes på stekande het asfalt
Ruttnande under solens frätande ljus
Tyst, svart, sorgsen
Tomt stirrande mot de brinnande skyarna

En inverterad verklighet
Ett katatoniskt, bittert tillstånd
En längtan till ett liv
Som en gång kunde ha levts

Dödad under bråkdelen av en sekund
Frustrerade försök att flaxa med förlamade vingar
Näbb som rör sig men röst som sviker
Tårar som långsamt rinner längs med svarta fjädrar...

Liggandes där i ett dött tillstånd
På stekhet asfalt med brutna vingar
Drömmandes utan andetag
Och tomt stirrar jag mot en bleknande himmel...




Fri vers (Fri form) av Son of Hades
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-28 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Son of Hades