Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet



Jag mötte döden idag
på TV.
Rå, brutal och oförsonlig.
Bilderna slog mig
rakt i ansiktet.
Tänk,
tänk om någon
kunde sätta ned foten
och säga:
Stopp, sluta nu.
Det räcker.
Detta är inte värdigt människan.
I stället manglas frågan
ytterligare ett varv
i säkerhetsrådet
och i EU:s ministerråd.

tänk om …..




Fri vers av Bo Scharping
Läst 268 gånger
Publicerad 2014-07-31 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping