Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina Ögon

Jag såg dina ögon och det var det vackraste jag sett
dina ögon var en spegel av allt
allt man vill känna
en spegel av värme, känslor, ömhet
dina ögon hade allt
kommer aldrig att glömma dina bruna ögon
jag drunknade i dom och vet inte hur jag ska ta mig upp.....




Fri vers (Fri form) av Tanja H
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-02 22:24



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Passion och skönhet ryms i dina ord! Bra jobbat!
2014-08-27

  Lars Hedlin
Inlevelse och känsla i denna!
2014-08-04

    ej medlem längre
Passionerat och äkta!
2014-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H