Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar hösten

 

Jag älskar hösten

med alla dess färger

dom svala vindarna

som får mig att längta

till din närhet

som värmer 

jag älskar hösten

den är vacker

som du

jag älskar hösten

som den är

som dig

jag älskar hösten

med alla dess färger




Fri vers (Fri form) av Tanja H
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-18 18:08



Bookmark and Share


  louisegirl
Så fint om hösten..
2014-10-19

  Lars Hedlin
JA hösten är fin...
2014-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H