Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har funnit en själ



Har funnit en själ

en själ jag famnat

omfamnar så lätt

lättsamt hjärtat pulserar

pulserande

och älskad tillbaka






Fri vers av Tanja H
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-11 13:27



Bookmark and Share


  louisegirl
Så fint skrivet!
2014-11-12

  Lars Hedlin
Så härligt;)
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H