Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goa människor

 

Helt otroligt vad människor kan göra

med ens tankar sköra

några ord en kram eller två

värmer hjärtat så

ni gjorde min dag hoppas ni förstått

finns i mina tankar även när ni gått

 

 




Fri vers av Tanja H
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-03 21:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Låter underbart! ;) kram
2014-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H