Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fjäril

 

En fjäril vacker som en dag

landade på min hand idag

den spred glädje och öppnade mina sinnen

gav mig liv samt väckte gamla minnen

en fjäril vacker som en dag




Fri vers av Tanja H
Läst 403 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-10-28 19:20



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbart med höstfjärilar och goda dikter som jag kan dela!
2014-11-02

  Per "Läsaren" Sörqvist
sändebud? Bra dikt.
2014-11-02

  Lars Hedlin
Helt underbart i upplevelse och känsla! :)
2014-10-29

  louisegirl
Härliga fjärilar..
Fint skrivet!
2014-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H