Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svår

Jag kan vilja så mycket från hjärtat
men det är inte alltid det går

Min hjärna vill gå sin egen väg
där finns det även sår

Fast folk vill mig väl och gör allt för mig
så är jag alltid svår

Bara tanken att jag sårar dig
så fäller jag en tår...

Jag hatar mig själv, mitt sätt, hur jag är...jag hatar där jag går...







Fri vers av Tanja H
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-27 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H