Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skiter i vad du säger

 

Jag skiter i vad du säger

det spelar ingen roll ändå

jag skiter i vad du säger

tänker inte vara på

jag skiter i vad du säger

det är faktiskt så

jag skiter i vad du säger

ger man skit kan man skit få

 

om det handlat om kärlek

hade jag gråtit och mått

som en skit rent ut sagt

och ett förlåt du fått

nu är det annat du gjort

och jag har redan gått

vad jag vill ha sagt

hoppas jag du förstått

 

 




Fri vers (Fri form) av Tanja H
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-24 20:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra ..berör inom!
2014-10-26

  louisegirl
Berör...<3
Mycket fint förmedlat!
2014-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H