Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som luften vid öppet hav

 

Det räckte med alla skratten

dina kramar som du gav

mitt liv fick en mening

som luften vid öppet hav

 

att vi sällan sågs var en sak

jag brydde mig inte då

allt var så värt det

som luften vid öppet hav

 

jag levde på varje beröring

som vi hade som du gav

din existens gav mig styrka

som luften vid öppet hav

 




Fri vers (Fri form) av Tanja H
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-18 17:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint skrivit med längtan!
2014-10-19

  louisegirl
Jättefint...
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H