Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag finns

 

Känner mig tom

ingen lust

ingen ork

ingen glädje

 

 

vill hålla en hand

få en kram

om ens en liten 

kom

 

sluter ögonen

somnar och drömmer

där det finns liv

där jag finns

 




Fri vers (Fri form) av Tanja H
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-10-18 17:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Längtan och lite vemod i texten!
2014-10-19

  louisegirl
Vemodsvackert skrivet..
2014-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H