Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoppa tiden

Tänker på dig

hur du smekte mig

hur du log mot mig

tänker på hur du fick min kropp att skaka av välbehag

hade jag kunnat så hade jag stoppat tiden

stannat just där

i det ögonblicket fanns ingenting annat

inga gamla spöken

inget obehag i världen

inga hinder




Fri vers (Fri form) av Tanja H
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-03 09:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlaT!
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H