Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flyg högt!


Congratulation Daniel & Melissa well done

Äntligen har ni fått lön för mödan
som ni kämpat & hållit ut i olika strider
det har varit extra tufft för er på grund av
er pappa som fick lämna jordelivet
under tiden av era så viktiga studier
nu har ni kommit fram i mål
segerkransen ligger runt era halsar
fantastiskt jobbat helt enastående
er pappa ser ner från himlen & ler
han är så stolt över er båda
hans kärlek till er var enorm
ständigt överöste han orden I love you
fortfarande kan man höra orden eka ut!
svårt att hitta ord när hjärtat flödar över
utav tacksamhet, över att veta vad ni varit med om
min kärlek brinner utav enorm lycka
stoltheten glöder, grattis älskade barn
ni är bara bäst störst & vackrast!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-05-09 14:23



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Så fint skrivet! Barnen är vår stolthet:-)
2022-05-10

  Bibbi VIP
Enastående fint skrivet.
2022-05-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP