Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DNA:ts felande länk

Du min son, är som min farfar säger mormor
Jag är en kopia av min faster, och släktar på min far 
Periodvis påminner jag om farmor,
så tycker hon min mor

Min ena halvsyster är sin far upp i dan
Och min andra så lik sin farmor så man blir mörkrädd,
fast en annan dag sin far,
och är det riktigt illa, sin farfars mor

Morsan och hennes släkt är felfri




Övriga genrer (Satir) av KattenKin VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-08-04 11:07



Bookmark and Share


  Magica VIP
Sorgligt. Det kryper av fel i de utåt sett "finaste av släkter", enligt mina erf.
Du är Du, den just du är, som just du är - med eller utan släkt! Det är mer än bra nog. Men det är förstås min syn på släktband.
2014-08-05

  Connie
Haha, härlig humoristisk, nog känner man igen sig ;)
2014-08-05

  Lehva VIP
Underbar humor:-)
2014-08-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Alla är vi släkt !
2014-08-04

  Lars Hedlin
Gillar din text!
2014-08-04

  Marianne Räf
Igenkännande vad gäller biologiska arv!
HA, HA!!! Men jag har skitsläkter på
båda sidor, så jag har nog inte lika
kvalitativ stamtavla som du, som, ju,
säger dig ha en perfekt mamma.
Man får lära sig nått själv, också. Kan
inte relaya till den biologiska släktska-pens förträfflighet i alla liv!
2014-08-04

  Magnus 7.0
Riktigt bra och rolig text!
2014-08-04

  Staffan Nilsson

Det här är roligt!
Var glad att bara halva släkten är värst!
Du skulle se min ...
2014-08-04

    ej medlem längre
Vi har nog likheter av flera förfäder. Synd att man inte vet hur de så ut mer än några få led tillbaka...
2014-08-04

  aol
Gillas själv är jag lik min far även mor och morfar olika skeenden,
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP