Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Jag tittar upp
du sänker blicken

säg det då !

jag tittar ner

 

du går

 

borta som en moln på den tomma himlen

 




Fri vers (Fri form) av Tanja H
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-04 19:49



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre
Undertexten i den här texten är vassare än ytan. Det gillar jag som fan!
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H