Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade Råbypool. Bild av Monika Forslund.


Mormor i Råbypoolen.


Skönt att kunna bada

en varm dag som denna

och besmittas av barn-

barnens lekglädje

i spontana yttringar




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-04 22:47



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Vi har ingen pool men sjön är väldigt nära. Ser väldigt skönt ut

Ha det gott
Bosse
2016-03-16

  anits VIP
Så svalkande och skönt det ser ut på bilden!
2014-08-07

  ResenärGenomLivet VIP
Det ser så svalkande ut...
2014-08-06

  mare VIP
Ljuvligt ;)
2014-08-05

  louisegirl
Svalkande skönt!
Fin text och bild..
2014-08-05

    ej medlem längre
Va fint
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP