Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skor av villighet är på

Herre, tack för ny dag!
beklä mig i din utrustning
så jag kan stå emot
ondskans vassa pilar
din sköld är mitt skydd
ditt svärd är min styrka
din hjälm på mitt huvud
och sanningens bälte
som omgärdar min kropp
bär rättfärdighetens pansar
skor av villighet är på
tack att du går före
och visar mig vägen...





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-05 12:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gott att ha och kunna praktisera Ef. 6:10-18
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP