Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots allt

Du har bränt många broar
varit ond

för världen

för mig

men jag fick se

djupet  

ditt hjärta
din själ
det goda

sluta vara ond

du har så mycket
gott i dig

kärlek
är vad du behöver 

jag vet

vill dig väl

trots allt 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Tanja H
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-05 16:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra att få ut det som är inom!
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H