Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRIHET jag älskar dig!

Rödingarna fortsätter
att hoppa på folk
som inte följer deras riktlinjer
de blir som tokiga
när man är avvikande..
att vi har yttrandefrihet
har de ännu inte lärt sig
de bär på mycket ilska
ofta mycket hatiska
mot oliktänkande individer
de är också motståndare
till demokratiska tankegångar
för dem gäller det att krossa
allt som har med FRIHET att göra!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-05 17:31



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Idioterna ! de tämjda intellekten flyter medströms som döda fiskar gör,de otämjda levande, motströms.
Heja !Mare.
2014-08-05

  Bibbi VIP
Håller med Dig till max.
2014-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Det där har med likriktningen i Sverige att göra.
Hitler hyllade den som ett ideal. Han kallade den "Gleichschaltung".
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP