Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fågelholken var en plats jag besökte ofta, fridfull plats vid vattnet, där jag kunde drömma mig bort. Där även denna dikt kom till. Minns det som igår.


Saknar livet

Vi har varit o badat idag....gud så skönt det var.....
Önskar bara mitt förhållande var lika skönt...

Jag har varit på promenad och suttit vid min fågelholk idag...det var underbart
Önskar bara han jag bor med vore lika underbar...

Idag var jag hos en tjej jag lärt känna nyligt...vi pratade....
Önskar bara min sambo kunde prata också....

Jag har tänkt på det här nu, det var ganska lätt....
Önskar bara det var lika lätt att lämna han....

O vet ni vad....
Vet ni varför...?

Jag saknar er där ute..ni levande människor....jag saknar er....jag saknar livet...




Fri vers (Fri form) av Tanja H
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-05 20:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan berör inom!
2014-08-06

  Angel of love
Stark och oerhört berörande text.
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H