Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metamorfos

Många kloka sjunger falska visor
emedan
De visa lyssnar efter det sanna




Övriga genrer (Aforism) av KattenKin VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-08-05 22:31



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra skrivet.
2014-08-09

  Lehva VIP
Vilken tänkvärd text. Klockren. Få orkar lyssna...änu färre är kloka lyssnare. Många är halvkloka men pratar för mycket:-)
2014-08-06

  Lars Hedlin
Just så..finns en del som vänder kappan efter vinden...
2014-08-06

    Silverbjer
Snyggt!
2014-08-06

    ej medlem längre
Bara sanningen överlever
2014-08-06

  aol
Sant bra skaldat här vännen,
2014-08-06

  Per "Läsaren" Sörqvist
lyssnar Lyssnaren efter goda nyanser
2014-08-05
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP