Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten

Ibland är det bara så

man kan inte göra mer

man kan inte göra mindre

Stillheten

kan vara bra

ibland

man måste slappna av

sluta tänka

och

bara

vara

stilla...




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 380 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-08-06 15:49



Bookmark and Share


  Lärling
Å, så fina rader!
2014-08-09

    J. Herward
Vacker i sin simplicitet, stillhet är ett tillstånd att bemästra, i denna värld där allt går i ultrarapid.
2014-08-09

  Lars Hedlin
Just så! Bara avra ett bara vara här och NU! :)
2014-08-07

    ej medlem längre
Stilla lugna ord. Gillas.
2014-08-06

  Per "Läsaren" Sörqvist
som om ett scccch går genom dikten
Bra diktat!
2014-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino