Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden

Vinden
svepte oss samman

Skuggan
av våra gestalter

Vattnet
snäckskalen under våra fötter

Luften
som i ett andetag

Livet
framför oss

Solen 
skiner

 




Fri vers (Fri form) av Tanja H
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-07 14:08



Bookmark and Share


  louisegirl
Ömt och fint skrivet!
2014-08-07

  Lars Hedlin
Så vackert så ömt :)
2014-08-07

    Jag är fan större än Sartre
Du hanterar orden sparsamt och väljer noga. Det är bra!
2014-08-07

    ej medlem längre
En stilla och fin text!!
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H