Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Tårar kan flöda

samt droppa

lite grand

ibland kan den även

landa på din hand.

 

Tårar kan brännas

likt  svalka som is

kittlas

kännas

på olika vis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Tanja H
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-07 16:02



Bookmark and Share


  louisegirl
Sant och fint skrivet!
2014-08-07

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar denna mysiga dikt
2014-08-07

  Lars Hedlin
Stor sanning i orden ;)
2014-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tanja H
Tanja H