Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristus-partiet

Där får alla plats..
men störningar som
våld hot kränkningar
sopas omedelbart bort
folk som inte accepterar
frid fred och frihet
kommer aldrig
att kunna få inträde...
men om de "omvänder"
och inser att dessa tre ord
är ledstjärnorna i livet
då är de varmt välkomna




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-08-10 11:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2014-08-14

  mare VIP
Min dikt
ska skapa
tankar..
att stå upp
för frid fred
och frihet!
2014-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle aldrig stödja ett sådant parti.
Det faller på sin egen orimlighet.
Jesus har ingenting med politik att göra.
2014-08-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP