Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du se en stjärna...

-Vill du se en stjärna
du får så gärna
se på mig,
drillade en tärna...

Och hon uppåt flög
vinden i henne tog fart, sög
och hon kände
hur gott om henne den sig smög
då ser hon en så hög...

Herre, SILVERTÄRNAN, just han
så lysande tindrande grann
hon kände som om
hur hon bara neråt föll
försvann
men då hon fann...

En vinge som
henne under bar
hans det var
som om henne tar
vad hon sa i en fart:
-Underbar start!












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-08-09 07:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas!
2014-08-10

  limerick
Din poesi har luft under vingarna!
2014-08-09

  genni VIP
Jag får positiv energi när jag läser allt du skriver, tack!
2014-08-09

    ADI Nehlin
fint skaldat, tyckte om
2014-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt