Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande begravs av Ondskan själv

Ondskans krafter löper amok
begraver levande människor
många barn och kvinnor
hugger huvuden av folk
som inte lyder deras order
konvertera eller dö!
ondskans eld bränner sönder allt
i sin väg för att få kontroll
för att sedan styra med sina dödliga lagar
älskar att mörda älskar groteska
hatfulla handlingar!!!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-11 10:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tyvärr.
2014-08-14

  Larz Gustafsson VIP
"Religionens namn"?
Hamas har samma mål som Hitler och det gäller även ISIS.
2014-08-12

    ej medlem längre
Ja, tyvärr krig och våld sker ofta i någon form av religioners namn. Bra skrivet!
2014-08-12

  Johan Bergstjärna VIP
Alla dessa våldsverkare kommer en dag att få sona för sina brott, dom vet inte vad det är dom gör.
Bra text.
2014-08-11

  Larz Gustafsson VIP
"Jag vill inte bli levande begravd", som Freddie Wadling sjöng i sitt gamla punkband Liket Lever.
Dessa handlingar bevisar barbariet bakom det hela.
2014-08-11

  genni VIP
Ja, jag håller med dig här, det är hemskt, fruktansvärt..

De som dödar i religionens namn är inte riktiga troende..


2014-08-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP