Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har tappat orken på vägen

vart tar orken vägen

jag har tappat min ork på min väg

vart vet ja inte

orkar inte vända och leta efter den

mina ben orkar inte snart bära min tunga kropp längre

stegen blir tyngre och tyngre

och vägen känns alldelse får lång att gå på

jag är bra en klump som som försöker gå nånvart

men kommer ingenstans

kan inte nån komma o lyfta upp mig igen

och ge mig styrka att orka

att orka leva mitt liv

 




Fri vers av Nettisch
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-03-31 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch