Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vackra Skapelse

Din skönhet är oändlig
du berikar med ditt grönt
höga berg och djupa dalar
alla årstider bär nått skönt
som sommarängens blommor
stå vid havets vackra strand
blicka ut mot horisonten
lyssna vågor in mot land
vandra in i pelarsalen
där skogens konung bor
är mäktigt härligt ljuvligt
stillheten där är stor
när himlens stjärnor blinkar
och månen till mig ler
då kan jag inte tvivla
jag ser Gud bakom allt jag ser





mare






















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-08-13 20:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Det stod en blomma
så skön och blid
i dikesrenen
där hemmavid..."
2014-08-14

    ej medlem längre
vackert..
2014-08-14

  Bibbi VIP
Njuter av att läsa.
2014-08-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt med naturens rikedom...
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP