Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Slutsatser sitter

De slutsatser du dragit 
kan inte dras ur dig

              bara du kan dra om dem




Övriga genrer (Aforism) av KattenKin VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-08-14 13:18



Bookmark and Share


  Lehva VIP
Så insiktsfullt och klokt. Tycker om! Och sparar:-).
2014-08-14

  Marianne Räf
Fint! Detta gillar jag! :)
2014-08-14

  Lars Hedlin
JA och ibland kan man vara för snabb med slutsatserna!
2014-08-14

  Connie
Nu har du överträffat dig själv, jädrans vad bra i både ord och bild! Kanon!
2014-08-14

    ej medlem längre
Det är så sant!
Intressant bild, friheten lockar, vill inte stängas inne.
2014-08-14

  Valter Örn VIP
Det är bra när man lärt av livet och kan ändra sig, och ingen annan ska bry sig i det.
2014-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Där satt den!
2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP