Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarprat


Inte ens en poet


Inte tillräckligt nära
för att förstå livets essens

Just när hjärtat talar
hamnar hon i hatets skugga

Dikten förvandlas
till förtvinad ogästvänlighet

Blind för variationerna

Öppen för kompromisslösheten
görande sig själv till gudinna

Orden hamnar långt utanför munnen
och samvetet är på resa
långt, långt bort




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-14 18:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att vara föregångare, förespråkare, lärare och så vidare är förstås stundom en svår, tung och hård uppgift. Människor äger inte alltid förmågan att lära sig av sina erfarenheter i en sådan grad att det får betydelse av vikt för släktet.
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST