Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar fridfulla Svedala

Ännu en dag har passerat
men inte utan problem
rånen fortsätter göra framsteg
löper amok över hela mitt land
bilar och byggnader (skolor)
verkar vara intressanta lockbeten
här ska eldas och förstöras!
sen alla dessa överfall på oskyldiga
det kan vara farligt att ta en kvällspromenad
nostalgiska harmoniska minnen
från förr tränger ofta fram..





mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-14 23:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt vittnesbörd.
2014-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Visst var det bättre förr, men syndaren var en syndare även då.
Ondskan var densamma.
Och människan i behov av frälsning.
2014-08-15

  claes fredelius
Fint skrivet Mare!
"löper amok över vårt land...? Så vackert och samtidigt kraftfullt!
claes
2014-08-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP