Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För du är gjord av porslin

Du är som gjord av bomull
älskling din hy är som porslin
den här världen är för hård och för kall
och du får ingenting trots att du så lite begär

jag vill lyfta dina handflator mot himlen
låta solen skina på din tunna hud
jag vill hålla din hand och försäkra
om att du är så himla mycket värd
så mycket mer än du tror

ditt inre är en galax och du tror att ingen ser
men du är precis som mig
jag önskar att jag kunde visa det mer

jag vill plocka ner en stjärna från himlen
säga att det här är din syster och din bror
för du är gjord som av stjärnstoft
och en stjärna är du för mig

finns det något jag kan göra
något sätt jag kan förklara
att du är så himla bra som du är,
att du är allt jag begär

det enda du behöver göra
är att lyssna på mig så jag kan förklara
att allt det du inte är,
är du så värd att vara
och att det kommer en tid,
då även du kommer få lysa
och när den tiden kommer,
tro mig nu min kära,

du kommer lysa starkast av dem alla




Fri vers (Fri form) av ständigtkaos
Läst 443 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-08-15 19:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket uppmuntrande och kärleksfull text i fina bilder målar din penna. Bravo!
2014-08-16
  > Nästa text
< Föregående

ständigtkaos
ständigtkaos